Locatie Wommels

De praktijk in Wommels is gevestigd aan de Sybren de Vlasstrjitte 3, bij woon-zorgcentrum Nij Stapert en de Skeakel. U vindt de logopediepraktijk in de kantoren bij het opleidingscentrum van zorggroep Patyna (zij-ingang). De praktijk is rolstoel toegankelijk en er is parkeerruimte in de nabijheid van de praktijk.

Locatie Berlikum

De logopediepraktijk is gevestigd in de hoofdvestiging van Eijzenga Fysiotherapie aan de Prommehôf 3 te Berlikum. In deze praktijk vindt u o.a. fysiotherapie, fitness, manuele therapie, diëtetiek en echografie. U kunt bij ons terecht voor een uiteenlopend zorgaanbod.

Aan huis behandeling in de omgeving van Berlikum is tevens mogelijk.

Locatie Wytgaard

De logopediepraktijk is gevestigd in gezondheidscentrum it Kleaster aan it Kleaster 1 in Wytgaard. In deze praktijk vindt u o.a. huisartsenzorg, een apotheek, ( kinder-)fysiotherapie, diëtetiek en wijkzorg. U kunt bij ons terecht voor een uiteenlopend zorgaanbod.

Locatie Heeg

De logopediepraktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Tollewei 113 in Heeg. In dit centrum vindt u o.a. 2 huisartsenpraktijken, apotheken, een tandartspraktijk, fysiotherapeuten, een diëtiste, een verloskundige en het consultatiebureau. Het gezondheidscentrum is verbonden aan Talmastate, een woon-zorgcentrum voor ouderen.

Locatie IJlst

De logopediepraktijk is gevestigd in CBS de Twine, aan de Wilhelminastraat 3.

Locatie Sint Nicolaasga

De logopediepraktijk is gevestigd in het gebouw van Hof en Hiem, Molewei 6

Locatie Lemmer

De logopediepraktijk is gevestigd in de Daltonschool Sint Jozef in Lemmer. Markerstraat 9.

Locatie Dronrijp

De logopediepraktijk in Dronrijp opent binnenkort! Deze is gevestigd bij de huisartsenpraktijk aan de Terp 57 in Dronrijp.